Vad hände med att inte kränka folk?

Tycker det är så sjukt oansvarigt att anklaga oskyldiga bara för att det ”tillhör” den gruppen fans där vissa varit taskiga och kränkande mot personen. Vad hände egentligen med att ta ansvar och inte kränka andra?

Nu är ju denna personen som anklagat oskyldiga inte så gamla så hon lär sig väl att det var fel gjort att vara så brutal i sitt inlägg, svordomar, anklagningar och kränkande meningar.

Men att uttala sig så som hon gjorde var fel, hon har blivit utsatt för mobbning från några fans till den populära killgruppen The Fooo och det är lika fel, hon har all rätt i världen att säga emot dessa personerna, men att anklaga ALLA fans är rent ut sagt taskigt och riktigt oansvarigt. Det kan la inte de hjälpa att några andra fans är taskiga mot henne? Ska de ta skiten för det då, bara för hon blev lack på alla anklagningarna?

Jag förstår henne, jag hade också blivit förbannad och less på allt bullshit, men att vara så oansvarig och bete sig som om det var allas fel att hon blev kränkt… Det är inte snällt mot de som inte gjort något. Det är många som reagerat på hur hon skrev det inlägget och sagt ifrån.

Bara för man är förbannad och ledsen så betyder det inte att man har rätten till att skälla på folk, lite ansvar måste man ta. Det är ju klart som fan att folk tar till sig de taskiga meningarna hon skrev, att popgruppens fans var maniska och taskiga, inte skrev hon att bara vissa var det utan hon anklagade och kallade alla The Fooo´s fans för maniska och taskiga… Usch säger jag bara…

Sen att vissa av The Fooo´s fans gjort som de gjort, skrivit massa kränkande meningar och fula ord till henne är lika fel! Vissa är helt sjuka huvudet, som hon sa, de tror på fullaste allvar att de äger alla i popgruppen, som om att de har skrivit något kontrakt med att just DE äger de fyra medlemmarna och om någon annan skriver om någon i gruppen så är det på liv och död,  fy på dig, jag ska ha han!  

Helt sjukt att fyra killar som sjunger kan skapa sådan hysteri så tjejerna nästan slår ihjäl varandra… Tror det är dags att berätta för dem att de tyvärr inte har någon som helst makt över killarna, eller andra för den delen :/.

Ni vet säkert vem jag pratar om och ni har antagligen läst hennes inlägg och det är egentligt sjukt taskigt hon har skrivit…

Dela på era patetiska Fooo fans sidor.

Fy säger jag bara, tappade min respekt för henne där…. Att anklaga oskyldiga och kränka andra… Det var ju precis det hon var emot, eller?

Där gick hon över gränsen… Bara för att några osäkra tjejer skriver taskiga saker till henne så betyder det inte att man ska skriva skit om ALLA fansen.

Men hon är fortfarande ganska ung och har mycket kvar att lära :).

thefooo2_53d91ceb9606ee5227d19b56

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s